Fiat 500X facelift: Italienii pregătesc o restilizare discretă

vezi galeria foto

Fiat 500X facelift va fi prezentat public în cursul lunii septembrie. Până atunci, avem o imagine teaser a acestuia.


Fiat Punto a ieșit din producție și nu are un înlocuitor anunțat

Din ce remarcăm, 500X facelift se va bucura de mici schimbări estetice, care vor fi completate de motoare noi alimentate cu benzină. Ultima parte a anului 2017 a adus oricum modificări în gama 500X, manifestate sub forma a două culori noi pentru caroserie, un sistem multimedia Uconnect cu ecran tactil de șapte inch și alte mici elemente.

Hyundai ar putea prelua Fiat Chrysler Automobiles

Cel mai probabil, 500X facelift se va bucura și de noile motoare din gama Jeep Renegade facelift. Vorbim despre un motor pe benzină de 1.0 litri și 120 CP, respectiv un motor 1.3 benzină turbo de 150 sau 180 CP. La fel ca la Renegade facelift, sunt așteptate să rămână în ofertă motoarele diesel Multijet de 1.6 și 2.0 litri.


Fiat 500 sărbătorește venerabila vârstă de 60 de ani

La nivel estetic, sunt așteptate schimbări la blocurile optice și la luminile de zi, stopuri modificate și o altă bară de protecție spate. Interiorul ar putea să fie și el actualizat discret în acest proces, dar încă nu avem informații despre acesta. Mai avem doar o lună până când aflăm toate detaliile. Fiat 500X facelift va împărți în continuare uzina cu Jeep Renegade facelift.

Google și Fiat Chrysler dezvoltă un sistem de infotainment cu Android


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE