Între 31 octombrie și 3 noiembrie are loc Campionatul Național de Off Road

Campionatului Național de Off Road va fi găzduit din nou de fosta capitală a Țării Românești. Etapa a VII-a a competiției se va desfășura în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, în Târgoviște.

Echipa organizatoare promite trasee inedite, care vor pune la încercare abilitățile de pilotaj și de navigare ale participanților, pentru toate clasele sportive: Standard A, B și C, Open și SSV, Extrem, cât și pentru cele două clase Promo și Hobby. Vor fi trasee între 60 și 110 km lungime, diferențiate ca dificultate, în fiecare zi din cele doua de Trophy ale etapei.
Citeşte întreaga ştire: Săptămâna viitoare are loc Campionatul Național de Off Road. Competiția se desfășoară la Târgoviște, între 31 octombrie și 3 noiembrie.

Cei care nu au reușit să își pună la punct mașinile pentru a participa în această etapă au ocazia să parcurgă traseul clasei Standard cot la cot cu echipajele deja consacrate ale acestui sport. Sportivii trebuie doar să se înscrie la clasa Promo. Clasa Hobby este tratată și în acest an ca o clasă pentru începători.

Startul oficial al competiției va avea loc vineri dimineață, la ora 9.00, în parcarea din fața hotelului Valahia. Ruta concursului pentru primele două zile va fi pe raza comunelor Șotânga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus. Startul în concurs va fi din comuna Șotânga.

Pentru primele două zile de concurs, lungimea traseului va fi diferită de la clasă la clasă. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs aproximativ 60 km pe zi, Open, 70 km pe zi și Standard, 110 km. Sportivii clasei Hobby vor avea pe parcursul concursului mai multe stagii de navigare, de probe special și de aplicații practice (teorie și practică privind ABC-ul în off road). Ruta traseelor este adaptată fiecărei clase în parte și poate suporta modificări în funcție de capriciile vremii. Trialul va avea loc duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 10.00, în zona situată între benzinăria Mol (de la ieșirea spre Pucioasa) și complexul Rezidențial Class Park (str. Mihai Bravu nr. 1, Târgoviște). Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare