Jeep Renegade facelift: motoare noi şi mici modificări în design

A venit momentul ca Jeep Renegade să primească un facelift: acesta include motoare noi şi mici modificări în design.

Jeep Renegade va fi oferit două unități pe benzină (1 litru cu 120 CP și 1,3 litri cu 150 sau 180 CP) și două propulsoare diesel (1,6 litri cu 120 CP și 2 litri Multijet II cu 140 sau 170 CP și tehnologie SCR – Selective Catalytic Reduction/Reducere Catalitică Selectivă). Motoarele disponibile pentru noul Jeep Renegade pot fi conectate la o transmisie manuală cu șase rapoarte, DDCT (transmisie cu dublu ambreiaj uscat) sau la o transmisie automată cu nouă rapoarte

Principalele noutăți la exterior sunt farurile LED și jantele de 19 inch. Partea frontală a fost redesenată cu elemente de design inconfundabile Jeep, inclusiv farurile circulare și ornamentele trapezoidale ale aripilor laterale.

Funcțiile de asistență de ultimă generație disponibile pentru noul Jeep Renegade includ Lane Sense Departure Warning-Plus și Intelligent Speed Assist cu Traffic Sign Recognition disponibile standard pe toată gama Renegade.

Renegade este disponibil în două configurații – cu tracțiune față sau cu tracțiune integrală – și oferă două sisteme 4×4, posibilitate deconectării punții spate, funcții precum Selec-Terrain, Hill Start Assist și Hill Descent Control.

În Europa, noul Jeep Renegade 2019 va fi pus în vânzare începând cu luna septembrie.

taguri
Adaugă un comentariu