La Timișoara se poate: transport public special pentru persoanele cu dizabilități

Patru Dacia Dokker sunt la dispoziția celor aproape 1.000 de persoane cu handicap din Timișoara, care vor să ajungă dintr-un loc în altul al orașului.

Serviciul este gratuit, iar persoanele cu dizabilități care doresc să beneficieze de el trebuie să sune sau să trimită un mail la Societatea de Transport Public Timișoara (STPT).

STPT a inaugurat de Sfânta Maria sistemul de transport public în regim de taxi gratuit pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Direcția de Asistență Socială are o listă de 919 persoane cu handicap locomotor care ar putea beneficia de taxi STPT. În mașină poate urca și un însoțitor.

„Serviciul este gratuit, accesul în cele patru autoturisme Dacia Dokker special amenajate și dotate făcându-se pe bază de solicitare telefonică la numărul gratuit 0800.410.515 sau prin solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul nostru de pe Bd. Dâmbovița nr. 67 sau trimisă pe adresa de e-mail [email protected]. Serviciul se va desfășura doar pe teritoriul municipiului Timișoara’, ne-a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt STPT.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu