Allview 1102B – Pe drumul cel bun

Te indrebi daca exista afaceri bune la bani putini? In cazul navigatorului Allview 1102B, raspunsul este sigur da. De unde stiu? Simplu. M-a dus la destinatie.

Oferta de aparate GPS de pe piata este foarte mare. Internetul abunda in astfel de aparate, unde joaca si titanii segmentului, dar si mai tinerii intrati in hora. Unul dintre proaspat-veniti este si Allview, al carui aparat GPS 1102B l-am testat. Acesta are un design slim si este construit din materiale placute la atingere si bine finisate. Aparatul dispune de un diplay touch screen de 4,3 inci (rezolutie 480 x 272 pixeli), care beneficiaza de 64.000 de culori.

In pachet, 1102B vine cu suport pentru parbriz, incarcator auto, cablu USB, manual si soft navigatie pe card SD – Traffic GPS. Aplicatia GPS dispune de ghidare si meniu in limba romana si are posibilitatea de a inregistra ruta parcursa si poate informa conducatorul auto de depasirea vitezei maxime admise.

Harta dispune de un design lizibil, placut de utilizat si intuitiv, iar din punct de vedere al acoperirii, Traffic GPS „cunoaste” drumurile nationale si judetene din Romania in proportie de 98%. De asemeni, softul comunica si radarele fixe si, in premiera, pe cele mobile, care sunt prezente pe rute/zone deja cunoscute. Harta mai ofera 19.000 puncte de interes si poate fi updatata lunar, utilizand site-ul producatorului – www.allview.ro

Allview 1102B joaca bine in segment, apropiin- du-se de mai marii cunoscuti, remarcandu-se prin acuratetea informatiilor oferite de harti, precum si prin pretul mai mult decat corect (649 lei) pentru versiune cu harta Romaniei 98% si principalele strazi ale mai multor tari (vezi site-ul producatorului).

Cel mai scump aparat Allview 1102B costa 799 lei si include harti pentru Romania (98%) si harta completa a Europei.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare