Mercedes E Cabriolet va fi gata de vanzare in ianuarie 2010

vezi galeria foto
Noul model cabrio semnat Mercedes-Benz se incadreaza in liniile de design ale clasei E si sta bine cand vine vorba despre siguranta, sau echipare.

Ca si dimensiuni, E Cabrio masoara 4.698 mm in lungime, 1.786 mm pentru latime si are o inaltime de 1.402 mm. Mercedes anunta un nivel inalt de siguranta oferit de caroserie si vorbeste de ramforsarea stalpilor A si B, dar si despre un sistem de siguranta in caz de rasturnare. In plus, E cabrio dispune standard de sapte airbaguri. Noul model poate dispune de airbaguri pentru cap si de airbag pentru genunchii soferului.


Printre sistemele oferite de Mercedes pentru E Cabrio, putem vorbi despre Aircap – sistem automat care poate fi activat la apasarea unui buton, care reduce turbulentele in habitaclu pentru cei patru ocupanti si care consta din doua deflectoare de aer; unul pozitionat la parbriz si altul, intre tetierele din spate. Mai putem vorbi si despre Airscarf, care incalzeste gatul pasagerilor din fata si despre softopul care reduce zgomotele din habitaclu.

Softopul poate inchis, sau deschis automat, in 20 de secunde si din mers, pana la 40 km/h. Capacitatea portbagajului oscileaza intre 90 si 390 litri, in functie de pozitia softopului: inchis, sau deschis.


Tehnic, Mercedes-Benz E Cabrio dispune de propulsoare alimentate cu benzina, sau diesel. Vorbim despre mai multe propulsoare, de la E 200 CDI BlueEfficiency de 136 CP, pana la E 500 (388 CP), sau versiunea AMG cu 525 CP si 4Matic.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE