Nimic nu a fost așa înainte, nimic nu va mai fi așa după Kia Stinger. După Kia Stinger Tribute, mai precis.

Așa ceva nu s-a mai văzut: fără a avea statut premium, Kia s-a încumetat să producă o serie de automobile care, începând din 2017, a întors capetele doritorilor de Alfa Romeo, BMW, Audi, Jaguar, Mercedes și chiar Maserati. Finalul de carieră al splendidului coupe cu patru portiere Kia Stinger va fi marcat de ediția limitată numită Tribute din care vor fi asamblate numai 1000 de exemplare.

Specificațiile tehnice sunt cele deja cunoscute de la variantele Stinger GT V6 bi-turbo de 3.3 litri. Pe lângă nuanța de vopsea Ascot Green din patrimoniul seriei, clienților li se oferă posibilitatea de a alege o nouă nuanță de vopsea gri mat Moonscape. Accentele negre bine plasate subliniază caracterul sport-hightech al mașinii. Astfel este conturată imaginea exterioară a apogeului seriei Kia Stinger.

În inteiror se vor face remarcate mai multe optimizări ale designului și folosirea unor materiale rafinate. În acest context, reține atenția pielea în nuanță maro Terracotta, creată special pentru Kia Stinger Tribute. În plus, designerii de la Kia au aplicat un finisaj cu efect de carbon pe partea superioară a consolei și pe panourile ușilor.

„Ediția Stinger Tribute reprezintă un capitol important din povestea spiritului de înaltă performanță Kia. Dispunând de o culoare exclusivă și de ornamente interioare nemaivăzute până acum într-un sedan, servește, de asemenea, ca o sărbătoare potrivită a contribuției Stinger pentru marca Kia', a declarat Chang Sung Ryu, Senior Vice President și Head of Purchase CX Design Sub-division.

Adaugă un comentariu

Articole similare