Ochii pe Gigi Hadid. BMW M2 propune o altfel de alba-neagra

BMW a pregătit un mod ceva mai inedit pentru lansarea lui M2. Nemții au colaborat cu celebrul fotomodel Gigi Hadid pentru promovarea celui mai mic M. Așa se face că fanii sunt invitați să joace un fel de alba-neagra cu mașini.

Gigi Hadid joacă rolul “bilei”, iar cinci exemplare M2 sunt pe post de “pahare”. Tot ce ai tu de făcut este să nu-ți iei ochii de la mașina în care se află Gigi. Dacă ai ghicit poți trimite răspunsul pe site-ul pregătit de BMW în acest scop. Partea bună este că poți viziona clipul de câte ori vrei fără să mărești miza :).

Gigi Hadid promovează noul BMW M2

Cât despre noul BMW M2, modelul german folosește motorul cu șase cilindri de 3,0 litri TwinPower Turbo capabil să ofere 370 CP la 6.500 rpm și 465 Nm între 1.400 și 5.560 rpm. Pentru o scurtă perioadă, cuplul motor oferit poate crește până la 500 Nm, mulțumită unei funcții de overboost.

Dinamica lui BMW M2 Coupe va fi influențată masiv de diferențialul Active M și de tehnologia M Dynamic Mode. În plus, cel mai mic mebru al gamei de performanță bavareze va beneficia și de aportul unei suspensii M Sport.

Adaugă un comentariu