Porti deschise la Suzuki

In intervalul 01-03 noiembrie 2013, Suzuki Romania organizeaza operatiunea „Porti Deschise’ care il va avea drept principal protagonist pe noul crossover SX4 S-Cross. Acesta este deja disponibil in reteaua nationala de dealeri Suzuki autorizati. Potentialii clienti din toate zonele tarii pot profita de preturi ce includ un discount de lansare maxim 2.000 de Euro. Odata cu testarea modelului preferat, acestia au posibilitatea de a fi unul dintre cei trei castigatori ai unor excursii oferite de Suzuki Romania.

Noul SX4 S-Cross este propus in cinci nivele de echipare pentru piata din Romania: Start, Comfort, Premium, Elegance si Elegance Top. Acestea acopera un spectru larg de bugete si preferinte. Sunt oferite doua versiuni de motorizare, pe benzina, respectiv diesel. Ambele au cilindree de 1,6 litri si dezvolta 120 CP. Consumurile medii de carburant inregistrate de acestea sunt de 4,4 l, respectiv 5,5 l/100km pentru versiunile cu tractiune pe puntea fata.

Noul SX4 S-Cross reprezinta un etalon al versatilitatii nu doar prin variantele multiple de echipare, ci si prin diversitatea culorilor pentru vopseaua caroseriei (10 optiuni) sau habitaclul spatios si modulabil. Crossover-ul poate fi echipat cu noua generatie a sistemului de tractiune integrala ALLGRIP (4 moduri selectabile individual) dezvoltat de Suzuki, ceea ce ii sporesc caracterul dinamic, totodata conferindu-i veleitati offroad ideale pentru escapadele in natura.

Sentimentul de libertate oferit de Noul SX4 S-Cross este completat prin dotarile de siguranta si de confort.

Echiparea standard include sapte airbag-uri (doua frontale, unul pentru genunchii soferului, doua laterale pentru locurile fata si doua laterale tip cortina pentru protectia la nivelul capului), sistem ISOFIX de ancorare a scaunelor de copii si indicator  avertizare pentru prinderea centurilor locurilor din fata si spate.

Tot standard sunt si sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, ABS-ul, functia de asistare la franare si sistemele EBD (distribuire electronica a fortei de franare intre roti) si ESP (control electronic al stabilitatii) care ajuta la un condus placut, stimulant si sigur.

Plafonul panoramic, care ofera in premiera mondiala doua panouri glisante si una dintre cele mai mari suprafate deschise din clasa (560 mm), sau pilotul automat cu butoane de comanda pe volan sunt doar doua dintre dotarile optionale care pot completa nivelul ridicat al confortului.

Si pentru ca este un model Suzuki, Noul SX4 S-Cross etaleaza aceleasi abilitati dinamice cu care ne-au obisnuit toate modelele marcii japoneze.

Cu ocazia operatiunii „Porti Deschise’, potentialii clienti se pot convinge singuri de calitatile celui mai evoluat crossover compact dezvoltat de constructorul japonez, dar si ale celorlalte modele din gama Suzuki, in showroom-urile reprezentantelor Suzuki din Arad, Pitesti, Bacau, Oradea, Brasov, Braila, Constanta, Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Timisoara, Tirgu Mures, Ramnicu-Valcea si Suceava.

Detalii complete despre gama de modele Suzuki si despre reteaua de dealeri autorizati din Romania sunt oferite pe site-ul oficial www.suzuki.ro.

Adaugă un comentariu