Premierele Porsche de la Geneva

vezi galeria foto

Porsche va aduce în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele noi. Primul dintre acesta va fi proaspătul 718 Boxster, model pe care l-am putut admira în urmă cu câteva săptămâni.


Noul 718 Boster folosește motoare boxer cu patru cilindri amplasate central, care beneficiază însă de aportul adus de supraalimentarea cu turbo. Modelul de bază are la dispoziție 300 CP dezvoltați dintr-o cilindree de 2,0 litri, în timp ce versiunea mai puternică Porsche 718 Boxster S are la dispoziție o unitate de 2,5 litri care dezvoltă 350 CP.

Cea de-a doua premieră a germanilor este ținută secret. Chiar și așa, publicațiile de profil din afară spun că am putea face cunoștință cu versiunea 911 R. Acesta va avea la bază noul Porsche 911 GT3 și va fi produs într-o ediție limitată de 600 de exemplare.


Conform acelorași zvonuri, modelul va folosi o transmisie manuală cu șase trepte și motorul de 4,0 litri care promite aproximativ 500 CP. Cu detalii complete vom reveni după debutul în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE