Renault România: solidarizare în lupta împotriva cancerului la sân

vezi galeria foto

Sute de angajați ai Gruope Renault România au participat la Cursa Roz, un eveniment organizat de Asociația Casiopeea.


Ediția de anul acesta a avut ca invitați speciali pe Steluția Luca, vicepreședinte al Federației Române de Handblal, și pe Mădălina Ion, membră a echipei de handbal CSM București. Scopurile evenimentului au fost cel de conștientizare a riscului apariției cancerului la sân, dar și de promovare a sănătății prin sport.

„La fiecare 3 minute, undeva, în lume, o femeie este diagnosticată cu cancer la sân. Este o boală cu consecințe dramatice, însă depistată la timp, există șanse mari de vindecare și refacere. Responsabilitatea noastră este să ne informăm și să ne educăm pentru a o preveni, adoptând un stil de viață sănătos. De aceea, am lansat o invitație către colegii noștri, să fie solidari cu cauza și să se alăture acestei inițiative sportive’, a declarat Dana Oprișan, director Resurse Umane și președinte al Fundației Groupe Renault România.


La Cursa Roz de anul acesta au participat peste 700 de angajați ai Groupe Renault România, din Mioveni și București. Conform regulamentului competiției, taxele de înscriere în cursă sunt asigurate de către angajator pentru toți participanții, forndurile strânse urmând a fi folosite pentru achiziționarea de proteze mamare.

„Suntem bucuroși să avem alături de noi parteneri de tradiție așa cum este și Groupe Renault România care ne-a fost alături de la prima ediție și care a mobilizat de fiecare dată un număr impresionant de angajați să se alăture cauzei Casiopeea. Dincolo de sprijinul oferit asociației noastre, care se traduce implicit în ajutor pentru beneficiarele Casiopeea, un astfel de parteneriat de durată ne demonstrează voința unei companii mari, cu mii de angajați, de a-și sensibiliza echipele în ceea ce privește un stil de viață sănătos și principiile de prevenție în cazul unei boli care face tot mai multe victime în România. Mulțumim Groupe Renault România pentru inițiativă și solidaritate’, a declarat Eliza Rogalski, președinte Asociația Casiopeea.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE