România: Au asfaltat parcarea, deși nu era goală

vezi galeria foto

O situație de toată jena la Aiud. Muncitorii angajați să asflateze o parcare au turnat covorul cald în jurul unei mașini. De ce? Proprietarul nu era acasă, iar firma de construcții spune că nu avea cum să mute mașina.


Foarte interesant este că muncitorii nu s-au arătat dernajați de prezența vehiculului. Aceștia au turnat asflatul pe suprața întregii parcări, mai puțin sub locul unde se afla imobilizată mașina.

„Locatarii de pe scări au fost anunţaţi să-şi mute autoturismele, dar o familie era plecată din oraş. Ni s-a spus că se va întoarce în jurul orei 14, 15, dânşii nu au ajuns şi a rămas blocată, iar noi nu ne-am putut atinge de ea să nu o deteriorăm sau să se întâmple alte lucruri,’ a declararat Ioan Maier, inginer.


Chiar și așa, primarul asigură că acest incident amuzant nu va afecta lucrările parcării respective.

„S-a asfaltat în jurul acelui autoturism, lucru care nu este decât din punctul de vedere al unei glume, o glumă proastă, dar în rest nu afectează lucrările care s-au făcut în acea zonă. Eu zic că nu este o problemă naţională că s-a făcut o asfaltare parţială,’ spune Horaţiu Josan, primar Aiud.

Muncitorii au spus că vor reasflata după ce proprietarul se va întoarce și își va muta mașina.


Via | Digi24 | Foto

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE