Salonul de la Frankfurt: standul BMW

Vizitatorii standului BMW la Salonul de la Frankfurt (12-22 septembrie) vor avea ocazia de a experimenta placerea condusului noilor modele BMW pe o pista lunga de aproape 300 de metri si dispusa pe trei niveluri. In acest mod, BMW continua traditia pe care a inceput-o in 2009 cu concepte de condus activ in cadrul saloanelor auto. Combinatia de salon auto si eveniment, premierele auto internationale si arhitectura unica a standului ofera garantia ca prezentarea marcilor BMW Group este o experienta completa pentru fiecare vizitator IAA.

In acest an, punctul de atractie pentru BMW la IAA vor fi premierele BMW i: modelul electric BMW i3 si automobilul sport hibrid plug-in BMW i8. Punctul central al standului este circuitul in forma simbolului infinit, pe care BMW i3 si alte automobile BMW vor fi prezentate in premiera la IAA inainte de lansarea pe piata. De-a lungul celor 12 zile ale salonului, aproximativ 9.100 de kilometri – echivalentul distantei dintre Frankfurt si San Francisco – vor fi parcursi cu energie electrica si, prin urmare, cu emisii zero.

BMW i3 este primul automobil electric premium din lume conceput de la zero pentru propulsie electrica, un automobil care garanteaza placerea condusului specifica BMW cu emisii zero. BMW i8 este o masina sport contemporana perfecta pentru utilizare cotidiana. Combina performantele unei masini sport cu consumul unei masini de clasa mica. Datorita transmisiei hibrid plug-in, cea mai mare parte din condusul zilnic este posibila in modul electric, fara niciun fel de emisii.

De asemenea, Salonul de la Frankfurt marcheaza un nou capitol in istoria automobilelor BMW cu doua usi, sportive si elegante prin premiera mondiala BMW Seria 4 Coupé. Noul BMW X5, cel mai de succes Sports Activity Vehicle din lume,, va fi si el prezentat la Frankfurt, alaturi de noile modele BMW Seria 5 si noile automobile BMW M Performance.

De asemenea, BMW Concept Active Tourer Outdoor ofera o avanpremiera a functionalitatii optimizate a spatiului in segmentul premium compact pentru nevoi sportive si de timp liber.

Adaugă un comentariu