Suzuki Swift – Imagini neoficiale cu viitoarea generație

vezi galeria foto

Un set de imagini neoficiale cu viitoarea generație Suzuki Swift au apărut pe internet. Noul Swift este programat să debuteze către finalul acestui an, piața din Japonia urmând să fie prima care va beneficia de serviciile micuțului model.


Din punct de vedere estetic, noua generație Suzuki Swift ar urma să păstreze liniile care au consacrat-o. Totuși, vom observa modificări la nivelul profilului, în zona plafonului și nu în ultimul rând în partea frontală. Totodată, imaginile neoficiale ne duc cu gândul și la conceptul iK-2, prototip pe care l-am tot admirat în cadrul saloanelor europene.

Citește și: Preț România – Suzuki Celerio costă 8.950 de euro cu TVA inclusă

Mânerele portierelor spate vor fi ascunse în montantul C, iar zona de culoare neagră oferă impresia unui plafon care plutește. Acest procedeu stilistic este folosit din ce în ce mai des de către designerii auto.


Citește și: Prețuri România – Suzuki Vitara S pornește de la 19.000 de euro cu TVA inclusă

În ceea ce privește motorizările, primele zvonuri sugerează un propulsor de 1,0 litri pentru versiunea entry-level. Fanii variantei Swift Sport vor mai avea de așteptat până în 2017 pentru lansare, însă aceleași zvonuri spun că vom vedea un propulsor turbo de 1,4 litri și o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Via | Carscoops

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE