Un shuttle sportiv: noul Caravelle Edition

Clasicul van pentru transport persoane de la Volkswagen Autovehicule Comerciale exista acum si in versiunea Edition. Dupa succesul acestor modele Edition pentru Multivan, California, Transporter, si Caravelle se bucura acum de o varianta marcanta din punct de vedere optic. Astfel, seria modelelor Edition este acum completa. Pachetul special este adresat celor care cauta un plus de design si confort.

Noul model special Edition este alcatuit pe masina de baza Caravelle Comfortline ampatament scurt, cu toate motorizarile si cutiile de viteze incepand cu 75 kW. Modelul iese in evidenta prin rotile pe 17 ‘‘Cascavel‘‘ din aliaj usor, de un negru stralucitor, acoperis vopsit negru mat, autocolant cu inscriptionarea Edition pe Hayon si pe peretii laterali in partea inferioara, proiectoarele de ceata vopsite negru mat, stopuri fumurii. Numeroase dotari functionale specifice modelului aduc un plus de siguranta si confort: alarma antiefractie cu supravegherea spatiului interior, Servotronic, oglinzi exterioare rabatabile electric, faruri de ceata cu lumini de viraj.

Pachetul este disponibil pentru o gama larga de vopsele, printre care Alb-Candy, Rosu-Salsa, Argintiu-Reflex metalizat, Albastru-Night metalizat si Maro-Toffee metalizat.

Adaugă un comentariu