Update Bentley pentru Continental GT

Cel mai cunoscut model Bentley, Continental, revine in discutie. Noul Continental GT a fost dezvaluit de catre Bentley si este gata sa faca primii pasi.

Primul model Continental GT si-a facut aparitia in 2003, reprezentand un prim pas catre renasterea marcii britanice. Azi, noul coupe Continental GT ofera o noua interpretare de design, patru locuri confortabile si noi motorizari.

Noul design al caroseriei imprima modelului o imagine mai rafinata, iar interiorul transmite senzatia unui alt nivel de confort si lux. Anumite elemente ale caroseriei sunt construite din aluminiu. Partea frontala propune faruri cu design special si tehnologie LED pentru luminile de zi. Ca si dimensiuni, noul Continental GT are o lungime de 4806 mm si un ampatament de 2746 mm.

La interior, scaunele cu design special dispun de un suport mult mai bun, iar cele din spate beneficiaza de mai mult spatiu pentru picioare decat pana acum. Bentley ofera pentru noul Continental GT un nou sistem audio cu navigatie, care poate stoca 30 GB de date.

Tehnic, motorul W12 de 6 litri bi-turbo, ofera acum 575 CP/6000 rpm si 700 Nm/1700 rpm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automata Quickshift cu sase trepte, semnata ZF. Multumita tehnologiei FlexFuel, acest propulsor poate rula alimentat cu benzina, sau bioetanol (E85). Cu acest motor, noul Continental GT cu o greutate a caroseriei de 2750 kg accelereaza pana la 100 km/h in 4,6 secunde si atinge o viteza maxima de 318 km/h.

Al doilea motor disponibil pentru noul Continental GT este un V8, care va putea fi comandat din 2011. Noul model beneficiaza de tractiune integrala permanenta cu diferential Torsen.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare