Weekend în viteză: anvergura evenimentului bucureștean Porsche Classic Tour a crescut semnificativ în 2024.

Porsche Classic Tour 2024 a reflectat mai bine ca niciodată specificul mărcii din Zuffenhausen: peste 40 de coupe-uri Porsche au putut fi admirate pe traseul Centrul Porsche București – Arcul de Triumf – Porsche București Vest – și retur în data de 20 aprilie.

Evenimentul a reunit automobile reprezentative pentru aproape întregul spectru de mașini sport Porsche de stradă, de la deschizătorul de drumuri Porsche 356 și până la exemplare Porsche 911 Turbo sau GT3 din generațiile recente, trecând prin seriile 912, 924 și 928.

Cu ocazia acestei reuniuni, proprietarilor de modele clasice Porsche li s-a oferit o verificare gratuită de rampă pentru mașina lor și 30% discount pentru piesele de schimb, valabil doar pentru lucrările desfășurate în Porsche Service. Dincolo de aceasta, proprietarii mașinilor Porsche clasice vor beneficia și de oferte speciale la vopsitorie și operațiuni de service, pentru a le păstra în cea mai bună formă și a le conserva valoarea. O trupă de jazz a întreținut atmosfera serii de 20 aprilie cu muzică live de excepție.

Ca în fiecare an, Centrul Porsche București a acordat un premiu special pentru cea mai frumoasă mașină clasică participantă. Câștigătoarea de anul acesta a fost un model Porsche 356 A.

Anul trecut, evenimentul a strâns împreună 32 de proprietari alături de mașinile lor istorice, dar și numeroși entuziaști ai mărcii și ai modelelor emblematice care s-au remarcat de-a lungul timpului. Câștigătorul anului 2023 a fost un model 930 Turbo. Fotografiile evenimentului au fost realizate de Radu Chindriș.

Adaugă un comentariu

Articole similare