World Class lanseaza blogul W by World Class

Dupa transformarea revistei Bfresh in W by World Class, World Class lanseaza si blogul cu acelasi nume.

Blogul W by World Class vine ca o completare a revistei. Cu un design atractiv, informatii de ultima ora din domenii precum fitness, nutritie, fashion, beauty si evenimente, blogul va avea postari saptamanale.

Sectiunile vor fi similare cu ale revistei: de la antrenamente si retete sanatoase pana la evenimente si sfaturi de design – tot ce tine de un stil de viata activ. Toate subiectele sunt gandite si create impreuna cu experti din domeniile respective, astfel incat sa inspire cititorii sa isi transforme si imbunatateasca viata. Pe langa materialele clasice, vor exista si unele care contin video-uri motivationale.

„ Am creat blogul W by World Class ca o platforma de comunicare online nu doar cu membrii cluburilor noastre, ci cu toti cei care cauta informatii, motivatie si inspiratie pentru a-si imbunatati viata. De aceea, am ales experti in parerea carora avem incredere deplina, care sunt o sursa credibila si un reper in domeniul lor de activitate – de la antrenori internationali pana la nutritionisti sau medici. Ne dorim ca W by World Class sa te ajute sa devii cea mai buna versiunea a ta, in fiecare zi!” a declarat Sorina Fredholm, redactor-sef W by World Class.

Lansarea blogului se face cu articole despre cele mai noi antrenamente de grup aduse in World Class – Queenax si Synrgy 360 -, trucuri despre amenajarea dormitorului astfel incat sa te odihnesti mai bine, sfaturi pentru cea mai buna dieta de detoxifiere, idei pentru meniuri energizante, sugestii pentru geanta perfecta de sala, un ghid despre cosmeticele multitasking pentru barbati si cele mai cool gadgeturi care se vor lansa in perioada urmatoare.

In plus, vor exista subiecte de travel, evenimente – nu doar din tara -, interviuri si sugestii de iesit in oras.

„De peste 10 ani World Class impartaseste pasiunea pentru un corp frumos si sanatos a peste 20.000 de clienti si prin propriile canale de promovare. Pe langa revista noastra care in acest an a trecut printr-un facelift total, suntem incantati sa anuntam si lansarea blogului World Class, ultima experienta in fitness digital. World Class este al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si birou, iar daca nu-ti faci timp intr-o zi sa ajungi la sala, trebuie macar sa rasfoiesti revista sau sa ne vizitezi pe blog, pentru a fi la curent cu noutatile”, a spus Andreea Pautov, Marketing Manager World Class Romania.

„Vrem ca in 2014 World Class sa isi consolideze pozitia de trend-setter in fitness si wellness. Tocmai de aceea, pe langa deschiderile de cluburi noi, ne-am dorit sa folosim toata experienta si resursele pe care le avem la dispozitie pentru a oferi cat mai multor persoane – nu doar clientilor nostri – solutii pentru un stil de viata sanatos. Acesta este scopul platformei W by World Class care va include si revista si blogul”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class International.

Blogul W by World Class poate fi accesat pe www.worldclass.ro

Adaugă un comentariu