Ultimul model Opel Corsa: Acelasi design, dar cu schimbari de ordin tehnic

Reimprospatarea modelului Corsa s-a facut la nivel de motorizari, tren de rulare si directie. Consumul de carburant este redus in medie cu 13%.

Dupa un ciclu de viata de 4 ani, Opel a decis sa aduca o schimbare modelului lor de clasa mica. Pentru ca designul exterior si interior a primit mereu aprecieri si este foarte placut, Opel a adus modificari la nivelul propusoarelor, trenului de rulare si directiei.

Toate motoarele sunt acum mai eficiente, au un consum redus si emisii de CO2 scazute, iar unele au putere crescuta. Versiunea EcoFlex este acum animata de propulsorul 1,3 CDTI care dezvolta 95 CP cu un consum mediu de doar 3,7 l/100 km.

Tot un castig de 5 CP a fost adus si pentru motorul 1,7 CDTI care acum are 130 CP si un cuplu de 300 Nm, disponibil inca de la 2000 rpm. Acesta trage viguros, urca in turatii repede, iar cutia manual cu 6 trepte este bine etajata. Cel mai mic propulsor este in continuare cel pe benzina de 1 litri si 3 cilindri, care acum dezvolta 65 CP.

Urmeaza in gama motorul de 1,2 litri, care are tot un castig de 5 CP. Cel mai puternic motor aspirat din gama este de 1,4 litri si 100 CP. Acesta este rafinat si foarte silentios. Pentru versiunile turbo avem in continuare GSI cu 150 CP si OPC cu 192 CP. Acestea au aceleasi performante, dar un consum mai mic. OPC consuma, in medie, doar 7,3 l/100 km.

taguri
Adaugă un comentariu