Geneva 2017: Renault testează terenul eco-sport cu ZOE e-sport Concept

În urmă cu câteva săptămâni, Renault a anunțat o surpriză eco pentru Salonul Auto de la Geneva. Numele său este ZOE e-sport Concept și ne oferă o scurtă privire asupra viitorului hothatch-urilor.

Din punct de vedere estetic, ZOE e-sport Concept primește o serie de elemente de caroserie extrem de agresive. Cum spuneam și mai sus, conceptul electric al francezilor devine un hothatch în toată puterea cuvântului. Jantele de 20 inchi finisate în două culori, caroseria vopsită în Satin Blue și eleronul de pe hayon completează paleta estetică.

Interiorul lui ZOE e-sport Concept a primit accesorii îmbrăcate în Alcantara, scaune Recaro echipate cu centuri de siguranță de competiție și un bord inspirat de mașinile de circuit.

Sub capotă, ZOE e-sport Concept ascunde două motoare electrice care împreună oferă 460 CP și 640 Nm. Bateriile cântăresc și ele 450 de kilograme și au o capacitate de 40 kWh, resurse suficiente pentru 400 de kilometri rezultați în urma ciclului de testare NEDC.

Accelerația de la 0 la 100 km/h a lui ZOE e-sport Concept are loc în 3,2 secunde, iar viteza maximă este limitată la 210 km/h.

Renault ZOE e-sport Concept – Prezentare

Adaugă un comentariu