JE DESIGN revine cu un kit pentru Volkswagen Touareg

Casa JE DESIGN este unul dintre acei tuneri cu ștaif din această industrie. Deși nemții au fost absenți o perioadă destul de îndelungată de pe piață, astăzi facem cunoștință cu un kit special pentru Volkswagen Touareg.

La nivel exterior, SUV-ul producătorului german a primit un kit de caroserie complet alcătuit din spoilere modificate, o grilă revizuită, jante cu design special și un eleron. Tot la nivel exterior, pachetul botezat 7P R-Line integrează un difuzor de aer extrem de agresiv și o evacuare cu patru țevi de eșapament.

Conform comunicatului de presă oferit de JE DESIGN, kit-ul exterior costă 4.760 de euro. În plus, nemții pot instala și un pachet pentru micșorarea gărzii la sol care poate fi comandat pentru suma de 1.428 de euro.

je design volkswagen touareg (4)

Sub capotă, Volkswagen Touareg by JE DESIGN vine cu motorul V8 TDI care acum promite să ofere 410 CP și 930 Nm. Modulul instalat costă 2.399 de euro.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,4 secunde, însă nu știm dacă viteza maximă a suferit vreo creștere.

Adaugă un comentariu