Land Rover a lansat noul Range Rover SVAutobiography

Land Rover a ridicat cortina de pe noul Range Rover SVAutobiography, model pregătit să debuteze în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la New York.

Descris drept cel mai puternic și luxos Range Rover conceput până în prezent, SVAutobiography a fost dezvoltat de divizia JLR Special Vehicle Operations. La nivel exterior, modelul britanic a primit accesorii cromate, elemente vopsite în nuanța Graphite Atlas, un logo revizuit și un sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament.

Pentru interior, britanicii au pregătit pedale din aluminiu, accesorii din lemn, un levier diferit pentru schimbătorul de viteze, un mini-frigider pentru pasagerii din spate și măsuțe de lucru.

range rover svautobiography (6)

De asemenea, clienții pot opta pentru pachetul “Event Seating” care dispune de două scaune îmbrăcate în piele Windsor care pot fi montate pe capota portbagaj.

Sub capotă, Range Rover SVAutobiography poate fi echipat cu motoarele disponibile în gamă. Vârful de lance va fi reprezentat de motorul V8 de 5,0 litri care promite să ofere 550 CP și 680 Nm.

Adaugă un comentariu