Noua generație Opel Astra va debuta la Frankfurt

Dr. Karl-Thomas Neumann, directorul executiv Opel Group, a anunțat lansarea noii generații Astra. Modelul de segment compact al producătorului din Rüsselsheim va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care se va desfășura în perioada 17 – 27 septembrie.

Alături de o serie de informații esențiale, oficialii Opel au publicat și primele imagini cu viitoarea generație Astra. Din păcate, vehiculul din fotografii este puternic camuflat, Opel dorind să păstreze pentru o perioadă cât mai mare detaliile de design.

Conform declrației făcute de Dr. Karl-Thomas Neumann viitoarea generație a lui Astra va fi mai eficientă din toate punctele de vedere. Dimensiunile exterioare au fost reduse, în timp ce spațiul de la nivelul habitaclului a crescut simțitor. În plus, masa totală a vehiculului a scăzut, lucru care se va reflecta asupra dinamicii, dar și asupra consumului de carburant.

Tot oficialul Opel a declarat că viitorul Astra va beneficia de cele mai eficiente sisteme de propulsie oferite până în prezent de producătorul german. De asemenea, compacta germană va integra și sistemul de servicii OnStar, tehnologie care va deveni activă la nivelul anumitor state din Europa începând cu luna august a acestui an.

Adaugă un comentariu