Oficial: Audi Prologue – Conceptul care prefigureaza viitoarea filozofie de design a marcii

Audi a publicat o galerie foto si un set de detalii cu noul Prologue Concept.

Noul Audi Prologue Concept este un coupe ceva mai mic ca dimensiuni comparativ cu A8 si vine sa prefigureze viitoarea directie de design a companiei.

 

Audi Prologue – Design exterior

Partea frontala a conceptului german este dominta de grila single frame care a fost pozitionata ceva mai jos comparativ cu modelele de serie. Aceasta este flancata de blocurile optice cu tehnologie Matrix si de spoilerul extrem de agresiv. Din toata aceasta ecuatie nu puteau lipsi prizele de aer creionate in stilul germanilor.

Aspectul placut continua catre zona posterioara. Plafonul coupe-ului Prologue este cursiv, iar jantele mari de 22 de inch si lipsa manerelor pentru deschiderea portierelor completeaza look-ul extrem. In partea din spate, Audi Prologue Concept integreaza stopuri speciale si un spoiler bombat.

Noul Audi Prologue prefigureaza viitoarea versiune de serie A9, model care va rivaliza cu Mercedes-Benz Clasa S Coupe.

 

Audi Prologue – Interior

La interior, Audi a pregatit materiale de cea mai buna calitate, tapiterie din piele, iar accesoriile din aluminiu si lemn completeaza look-ul excentric. Tabloul este completat de instrumentarul de bord digital si de comenzile operate prin intermediul unor ecrane tactile.

Mai mult decat atat, Audi Prologue dispune de un sistem capabil sa identifice soferul dupa telefonul mobil. Astfel, masina va ajusta scaunele, va modifica sistemul de climatizare si postul de radio in functie de persoana care va urca la volan.

 

Audi Prologue – Motorizare

Sub capota, Audi Prologue Concept vine alaturi de motorul twin-turbo V8 TFSI de 4,0 litri capabil sa produca 605 CP si 750 Nm. Resursele sunt puse pe sosea cu ajutorul unei transmisii cu opt rapoarte si a sistemului quattro. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in doar 3,7 secunde.

Adaugă un comentariu