Peugeot și Citroen – Lista cu premierele de la Paris

Peugeot și Citroen sunt pe teren propriu la Paris, iar acest lucru înseamnă și mai multe premiere pentru publicul care va trece pragul salonului auto din capitala Franței. Astăzi, oficialii Peugeot și Citroen au publicat listele cu premierele pregătite pentru Salonul Auto de la Paris.

Peugeot – Premierele de la Paris

Începem cu Peugeot, constructor care abordează Salonul de la Paris sub semnul SUV-urilor. Peugeot 3008, 5008 și 3008 DKR sunt vârfurile de lance ale producătorului francez. Tot la Paris, Peugeot va avea un spațiu dedicat versiunilor sportive, dar și o zonă dedicată tehnologiilor. Tot la Paris, Peugeot va expune modelele 108 Top! și 208 Roland Garros, alături de scuterele Django și Metropolis.

2016-paris-motor-show-peugeot-si-citroen-7

Citroen – Premierele de la Paris

“Be different, Feel good” este sloganul Citroen, iar standul de la Paris va reflecta acest lucru. În cadrul standului Citroen, vizitatorii vor putea admira noile C3 și C4 Picasso. De asemenea, francezii vor expune conceptul CXPERIENCE și C3 WRC. Tot la Paris, francezii vor face o serie de demonstrații cu tehnologiile disponibile la bordul vehiculelor produse.

2016-paris-motor-show-peugeot-si-citroen-3

Cu alte cuvinte, standurile Peugeot și Citroen vor oferi experiențe interesante pentru toți participanții. Cu detalii finale despre mașinile de aici vom reveni începând cu 29 septembrie.

Adaugă un comentariu