Primele imagini cu Lamborghini Aventador Superveloce Roadster – Update

Update: Lamborghini a expus noul Aventador Superveloce Roadster în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Supercarul ediție limitată va fi produs în doar 500 de unități, iar livrările sunt programate să debuteze la începutul lui 2016. Conform oficialilor Lamborghini, în Europa, prețul unui Aventador Superveloce Roadster va fi de 357.000 de euro, fără TVA. 

Plafonul este alcătuit din două piese, fiecare cântărind mai puțin de șase kilograme. Acestea au fost fabricate din fibră de carbon, iar atunci când nu sunt utilizate, pot fi stocate în portbagaj.

lamborghini aventador superveloce roadster (6)

———-

8.07.2015

În urmă cu câteva zile, Lamborghini a anunțat că lurează la versiunea Roadster a lui Aventador Superveloce. Ei bine, astăzi, fotograful Jordan Shiraki a publicat pe website-ul personal o serie de imagini cu viitorul Aventador Superveloce Roadster.

Conform declarațiilor făcute de Stephan Winkelmann, CEO-ul Lamborghini, modelul va fi produs în doar 500 de unități și va avea o masă totlă mai mare cu aproximativ 50 de kilograme comparativ cu versiunea din care derivă.

lamborghini aventador superveloce roadster (1)

Inima lui Lamborghini Aventador Superveloce Roadster este același V12 de 6,5 litri care produce 750 CP și 690 Nm. Resursele acestuia vor fi puse în valoare cu ajutorul transmisiei cu șapte rapoarte ISR și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Conform aceluiași fotograf, accelerația de la 0 la 96 km/h va avea loc în 2,8 secunde, iar viteza maximă se va opri în dreptul valorii de 355 km/h.

Via | Jordan Shiraki