Primele schițe oficiale cu viitoarea Kia Rio

Kia va expune noua generație Rio în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care își va deschide porțile la finalul lunii septembrie. Conform informațiilor oferite de producător, modelul a fost gândit de centrele de design din Germania și California sub ochiul atent al celor din Namyang, Coreea de Sud.

Din punct de vedere estetic, vedem cum Kia Rio mizează pe noua filozofie de design a producătorului, zona frontală fiind dominată de grila specifică modelelor mărcii. Din schițe observăm un set de blocuri optice cu LED, în timp ce jantele sunt ușor supradimensionate.

2017 kia rio (3)

Conform oficialilor Kia, noua Rio va avea un ampatament mai mare, iar acest lucru se va traduce prin mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. Modelul de clasă mică al sud-coreenilor mizează pe latura practică, ceea ce înseamnă că am putea vedea și un portbagaj ceva mai mare comparativ cu cel al actualei versiuni (288 de litri/974 de litri cu bancheta pliată).

Cât despre interior, oficialii Kia promit cel mai recent sistem de infotainment care va oferi compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto. Noua generație Kia Rio va intra în producția de serie la final anului curent.

Adaugă un comentariu