Renault Clio facelift – Modificări minore și un nou nivel de echipare – Prețuri pentru România

Update: Prețuri pentru România

Renault a publicat lista de prețuri pentru Clio facelift. În România, cea mai accesibilă versiune are un preț de pornire de 10.700 de euro cu TVA. Vorbim despre echiparea Life în confiugrația cu motorul SCe de 75 CP.

Cel mai accesibil diesel pleacă de la 12.550 de euro cu TVA, tot în echiparea Life. Sub capotă se află unitatea dCI de 75 CP.

Renault Clio facelift este disponibil și în echiparea GT Line. Prețul de pornire este de 14.700 de euro pentru varianta cu motorul TCe 120 CP sau 16.050 de euro dacă optezi pentru transmisia EDC.

Cel mai accesibil Clio facelift GT Line cu motor diesel este 15.700 de euro și folosește untiatea dCi 90 CP. Pentru cutia EDC mai trebuie să plătești 1.350 de euro, iar dacă vrei motorul de 110 CP vei avea de achitat 16.350 de euro.

Vârful de gamă este reprezentat de Renault Clio facelift RS Trophy. Prețul de pornire este de 24.550 de euro cu TVA.

Știrea inițială

Renault a publicat primele imagini și detalii oficiale cu faceliftul operat pe Clio. Modelul producătorului francez se află de ceva vreme pe piață, iar o serie de modificări erau necesare. Din păcate, Renault nu a optat pentru îmbunătățiri majore, însă a ales să ofere un nou nivel de echipare.

Noul Renault Clio facelift integrează o grilă frontală ușor modificată, lumini de zi cu LED cu o formă nouă, un spoiler spate îmbunătățit și o gamă ceva mai largă pentru culorile caroseriei (Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White și Iron Blue).

2016 renault clio facelift (8)

La interior, Renault Clio facelift promite materiale mai bune, inserții cromate, plus sistemul de infotainment R&Go. Dacă alegi un nivel de echipare superior, vei primi sistemul Media Nav Evolution și R-Link. Partea audio va fi asigurată de un sistem audio Bose.

2016 renault clio facelift (13)

Sub capotă, Renault Clio facelift va fi disponibil cu motorul 1,5 dCi de 110 CP asistat de o cutie de viteze manuală cu șase trepte. De asemenea, clienții vor putea alege și unitatea 1.2 TCe de 120 CP, cuplat tot la o cutie manuală. Conform oficialilor francezi, Clio facelift va putea fi comandat în 11 combinații difertie (motor – transmisie).

Renault Clio facelift – Intiale Paris

Așa cum vă anunțam mai sus, Clio facelift va fi oferit și cu un nivel de echipare nou. Vorbim despre un vârf de gamă intitulat Initiale Paris. Versiunea este disponibilă într-o nuanță specială de gri și integrează un volan îmbrăcat în piele Nappa, lumini de zi Pure Vision, asistență la parcare și sistemul audio semnat de Bose. Sub capotă, Clio facelift Initiale Paris va putea fi echipat cu două motoare pe benzină (90 CP și 120 CP) și cu două propulsoare diesel (90 CP și 110 CP). În dreptul transmisiilor, clienții vor putea opta fie pentru o manuală, fie pentru cea EDC.

Adaugă un comentariu