Renault Megane Estate – Primele poze oficiale

Renault a publicat în această dimineață primele imagini și detalii cu privire la viitorul Megane Estate. Versiunea break a compactei din Hexagon va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile pentru public pe 3 martie.

Așa cum era normal, Renault Megane Estate va prelua toate tehnologiile disponibile pe hatchback-ul din gamă, inclusiv sistemul de direcție integrală 4Control. Tehnologia va fi disponibilă pe versiunea GT, nivelul de echipare fiind oferit și cu câteva elemente de caroserie specifice. Amintim aici de grila revizuită, de un spoiler frontal restilizat și de un difuzor de aer prezent în zona posterioară.

2016 renault megane estate geneva (1)

Din păcate, oficialii Renault nu au oferit informații cu privire la dimensiunile noului Megane Estate, însă acestea vor fi dezvăluite în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cu siguranță, interiorul va prelua elementele de pe hatchback-ul din care derivă, iar același lucru se va întâmpla și cu gama de motorizări.

Cu toate detaliile despre noul Renault Megane Estate vom reveni săptămân viitoare după debutul din cadrul salonului elvețian.

Adaugă un comentariu