Românii vor avea un nou lanț de stații de carburanți

Benzinarii independenți se vor reuni sub umbrela unei francize. Aceasta va fi coordonată de Paul Pop, fost director în cadrul Lukoil şi Rompetrol și actualul patron al unei companii de distribuție de produse petroliere.

Acesta vrea să dea naștere unei rețele de distribuție de carburanți pornind de la stațiile deținute de benzinarii independenți, entități care pierd din ce în ce mai mult teren în fața marilor jucători de pe piață.

Proiectul se numește Synergy și va reprezenta o rețea națională de benzinării cu și în sprijinul benzinarilor independenți. Rețeaua va fi coordonată, conenctată și interactivă și va aduce un plus valoare tuturor membrilor ei.

“Synergy va fi o reţea de benzinării independente, prezentă pe toate drumurile naţionale şi în oraşele din România, care va vinde carburanţi de aceeaşi calitate cu a marilor producători de benzine şi motorine şi va asigura servicii la nivel de reţea. În România, există aproximativ 2.000 de staţii de distribuţie, din care circa 600 de staţii sunt white station (stații private neafiliate și fără brand) “, scrie în proiectul trimis unor patroni de benzinării independente.

Via | Digi24

Adaugă un comentariu