Volkswagen Tiguan Allspace a debutat oficial

În luna decembrie a anului trecut, Volkswagen anunța versiunea cu șapte locuri a lui Tiguan. Modelul se numește Tiguan Allspace, iar pentru început va fi disponibil doar în SUA și în China.

Volkswagen Tiguan Allspace are la bază aceeași arhitectură MQB și oferă o lungime mai mare cu 11 centimetri față de versiunea standard pe care o cunoaștem. Din punct de vedere estetic, lucrurile nu sunt diferite.

Volkswagen a operat această modificare de dimensiuni pentru a putea amplasa încă un rând de scaune. Conform oficialilor germani, versiunile cu tracțiune față sunt disponibile în standard cu șapte locuri, în timp ce pentru varianta cu tracțiune integrală al treilea rând de scaune este opțional.

2017-volkswagen-tiguan-allspace-6

În ceea ce privește interiorul, Volkswagen nu a operat modificări față de versiunea pe care o cunoaștem deja. Pentru SUA, nemții au pregătit motorul de 2,0 litri turbo care produce 184 CP și 300 Nm. Unitatea va fi cuplată la o cutie automată cu opt trepte. În cazul în care se optează și pentru tracțiunea integrală 4Motion, Tiguan Allspace integrează și tehnologia Active Control.

Deși nu există informații oficiale, cel mai probabil, debutul european al lui Tiguan Allspace va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu