Volkswagen up! facelift debutează la Geneva

Volkswagen a publicat astăzi primele imagini și detalii cu viitorul facelift operat pe up!. Cel mai mic membru al gamei Volkswagen va avea un design revizuit, un interior modificat și un nou motor turbo sub capotă.

Zona frontală a lui Volkswagen up! integrează acum un look nou grație modificării spoilerului și a blocurilor optice care acum folosesc lumini de zi cu LED. De asemenea, luminile de semnalizare au fost mutate în oglinzile laterale, iar zona din spate are acum un look nou datorită difuzorului restilizat.

Clienții viitorului Volkswagen up! facelift vor avea la dispoziție o listă bogată de elemente de personalizare. Amintim aici cele 13 culori pentru caroserie, cele 9 abțibilduri și cele trei nuanțe pentru plafon.

2016 volkswagen up! facelift

 

La interior, Volkswagen up! facelift primește noul sistem de infotainment care folosește fie un ecran monocrom de 3,1 inchi, fie unul color de 5 inchi. De asemenea, Volkswagen promite și un sistem audio semnat Beats care dezvoltă 300 de wați.

Sub capotă, Volkswagen up! va primi motorul turbo de 1,0 litri și trei cilindri capabil să producă 89 CP și 160 Nm. Acesta promite un consum de carburant de 4,4 l/100 și emisii de CO2 de 102 g/km. Accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 10 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 185 km/h.

Volkswagen up! facelift va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva alături de viitorul concept surpriză.