Revista AUTO BILD nr. 20 din 29 septembrie 2016

Audi trece la următorul nivel: conducerea autonomă. Noile modele A6 și A7, programate să debuteze anul viitor, vor fi primele mașini de serie capabile să se conducă singure în anumite condiții de trafic, absolvindu-și șoferul de responsabilitatea șofatului.

Cele mai așteptate noutăți ale toamnei sunt prezentate în aceste zile în cadrul Salonului Auto de la Paris. Află din paginile revistei AUTO BILD ce aduc noi modele ca Mercedes-AMG GT Roadster, Opel Ampera-E, Dacia Logan și Sadero, Mitsubishi Ground Tourer sau Honda Civic, dar și când vor ajunge acestea pe drumurile din România.

Și acum, exclusivitatea: test drive cu noul BMW Seria 5. Da, ai citit bine – AUTO BILD este prima revistă din lume care a condus limuzina bavareză în stadiul de prototip, iar la rubrica test drive poți citi primele impresii.

Tot în acest număr am publicat teste cu Opel Mokka X, Ford Fiesta ST200, Mazda6 și BMW X6 M50d, dar și un test comparativ cât o zi de post: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d vs Ford Focus 2.0 TDCI vs Opel Astra 1.6 BiTurbo CDTI vs Volvo V40 D3 vs VW Golf 2.0 TDI.

La rubrica anduranță avem concluzia finală despre Ford Kuga 2.0 TDCI 4×4, după ce aceasta a parcurs 100.000 km. Și tot despre mașini rulare vorbim și la Second Hand, subiectul aceste ediții fiind Audi A4 (B8), care poate fi achiziționat acum cu prețuri începând de la 8.000 de euro.

Fascinația i-am dedicat-o spectacolului Monster Jam, în care a participat și colega noastră, Helene Schmidt. Cum se descurcă o femeie delicată la volanul unui Monster Truck de 1.500 CP? Veți fi surprinși!

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu