Euro 2016 – Ce mașini conduc fotbaliștii echipei naționale. Cine e cel mai tare din parcare?

Euro 2016 Când vine vorba despre mașinile din garaj, fotbaliștii români se bat de la egal la egal cu orice națională. Românii preferă automobilele puternice, chiar dacă pentru acest lucru sunt nevoiți să scoată zeci de mii de euro din garaj.

Adeptul unei mașini puternice, Alex Chipciu conduce un Porsche Cayenne. Nu de puține ori, la volanul mașinii mijlocașului a fost văzută iubita sa, semn că fotbalistul nu este adeptul proverbului: “Mașina și femeia nu se împrumută”.

chipciu

Fundașul Dragoș Grigore este și în trafic la fel de impunător ca pe teren. Acesta se descurcă pe șosele la volanul unui BMW X6 de culoare albă.

dragos_grigore_bmwx6

Lucian Sânmărtean, cel mai bătrân fotbalist din lotul României la Euro 2016, are 36 de ani și prin mâna sa au trecut multe mașini. Mijlocașul de creație s-a oprit la o limuzină Audi A8 de culoare gri.

sanmartean_audia8

Neconvocatul e cel mai tare

Alexandru Maxim nu a fost oprit în lotul României pentru Campionatul European din Franța. Cu toate acestea, mijlocașul de 25 de ani este “cel mai tare din parcare”. Acesta conduce un Mercedes AMG GT în valoare de peste 100.000 de euro.

maxim_mercedes-amg-gt--1-1024x683

Foto: Libertatea

Adaugă un comentariu