(P) My Car Leasing Solutions – leasing rapid si accesibil

Aprobare in 48 de ore, fara scoring bancar, DAE de 6,5% – aceasta este solutia ideala de leasing operational oferita de My Car Leasing Solutions. Orice masina noua sau rulata poate fi obtinuta fara a avea un venit minim obligatoriu si cu un minimum de documente si acte justificative, in baza unui contract de leasing operational.

Din 2007 si pana astazi, in 8 ani de activitate, 5000 de clienti au ales sa colaboreze cu My Car Leasing Solutions.

Ce iti ofera My Car Leasing Solutions?

Posibilitatea de a conduce autovehiculul dorit in 48 de ore de la depunerea solicitarii de finantare. Consultantii My Car Leasing preiau toate aceste solicitari si ofera indrumare gratuita clientilor, pana la semnarea contractului pe 57 de luni, cu dobanda fixa in euro pe toata durata acestuia.

Inceperea contractului presupune un avans platit de beneficiar de minimum 10% din valoarea de achizitie a autovehiculului dorit. Avansul platit catre My Car Leasing Solutions este personalizat in functie de client, in urma unei analize de risc.

My Car Leasing Solutions pune la dispozitia clientilor sai un parc auto cu masini rulate avand o garantie contractuala de 12 luni. Datorita colaborarilor cu furnizori atat din tara cat si din strainatate, clientul poate opta pentru un autovehicul sau o autoutilitara de pana la 3,5 tone de la orice dealer sau parc auto, in limita sumei de 60.000 de euro + TVA.

Care sunt beneficiile leasingului operational oferit de My Car Leasing Solutions?

• finantarea oferita de My Car Leasing Solutions nu creste gradul de indatorare al solicitantului si, prin urmare, nu afecteaza sansele acestuia de a accede la un credit bancar pe durata contractului sau in viitor;
• ratele lunare si valoarea totala sunt clar stabilite in corpul contractului de leasing operational;
• persoanele juridice isi pot deduce integral atat ratele cat si TVA-ul;
• fiecare rata include, pe langa folosirea autovehiculului, asigurarile CASCO si RCA, impozitul, alarma, asistenta rutiera 24/24 si sistem de localizare GPS;

Cum intru in contact cu un consultant My Car Leasing Solutions?

Persoanele interesate de un leasing operational pot afla mai multe detalii despre proceduri si documente necesare aici, sau pot contacta direct un specialist My Car Leasing pentru a obtine cat mai repede aprobarea solicitarii de finantare, prin completarea unui formular.

Adaugă un comentariu