Un sibian fără trotuar a fost amendat în luna mai pentru că nu și-a deszăpezit trotuarul iarna trecută

Doi în unul. Cam așa poate fi tradus procesul verbal primit de un sibian care locuiește pe strada Lungă. Zilele trecute, acesta a primit un proces-verbal prin care Poliția locală Sibiu constată că cetățeanul nu și-a curățat zăpada de pe trotuar.

Faptul că mai sunt câteva zile și luna mai se încheie n-ar reprezenta o problemă. Se mai întâmplă ca Poșta să funcționeze greșit. Partea mai interesantă abia acum sosește. Sibianul în cazuă a declarat foarte clar: ‘Noi nu avem front stradal. Avem cale de acces, iar casa noastră este în spate, după alte două case cu front stradal, case cu alți proprietar. Oricum, trotuarul din fața căii de acces este curățat de mine continuu’.

Acum să revenim și la faptul că amenda a sosit în luna mai. Procesul-verbal nu a fost rătăcit nici de Poștă și nici de vreun agent, ci a fost întocmit chiar pe 10 mai 2016. După cum se arată în document, fapta a fost constatată acum patru luni, pe 26 ianuarie 2016.

La acea dată, polițistul local a constatat că ‘nu a curățat zăpada depusă pe trotuarul din fața imobilului pe care îl deține pe strada Lungă. Există foto’.

Acum, rămâne de văzut dacă sibianul va plăti amenda de 100 de lei sau dacă o va contesta.

Via | TurnulSfatului

Adaugă un comentariu

Articole similare