Uzina Roman din Braşov a încheiat un contract foarte avantajos

Uzina Roman din Braşov a încheiat un contract de 12 milioane de euro cu o firmă din Taiwan pentru livrarea a aproape 100 de maşini de mare tonaj.

Contractul are o valoare de 12 milioane de euro și din cele 94 de camioane pentru Taiwan au fost construite şi sunt gata de livrare două. Muncitorii de la uzina Roman, aflată de ani buni în insolvență, vor onora contractul în întregime după încasarea avansului.

„Lucrurile încep să meargă, mai trebuie rezolvate o serie de probleme în legislaţie că există nişte probleme’, a declarat pentru digi24.ro Carol Rugacs, director de producţie, administrator special Roman SA.

Dacă la începutul anilor ’90 în fabrica de la Brașov erau aproximativ 26.000 de muncitori, astăzi mai sunt doar 300. Înainte de ’89, 33.000 de autocamione ieşeau în fiecare an de pe porţile fabricii.

Anul trecut, Roman Braşov a câştigat recent o licitaţie cu Ministerul Apărării Naţionale pentru fabricarea a 23 de camioane militare.

    chris says:

    Ma bucur de aceasta veste. In ciuda politicienilor si a tuturor capuselor, unii reusesc totusi. Sa foloseasca banii intelept, sa furnizeze cea mai buna calitate posibila si vor veni si alte contracte.

Adaugă un comentariu