Veste bună pentru locuitorii din zona Piața Sudului. Lucrările la pasaj vor fi încheiate până pe 30 iunie. Update video

Update: Lucrările la pasajul din zona Piața Sudului continuă. Avem imagini noi filmate cu o dronă, iar lucrurile nu s-au mișcat atât de repede pe cât se așteptau oficialii. Cel puțin asta vedem noi. Termenul de 30 iunie devine iarăși unul de filme SF. Rămâne de văzut.

31.03.2016

Locuitorii din zona Piața Sudului, dar și șoferii care tranzitează arterele conexe au un motiv de bucurie. Lucrările la pasaj vor fi încheiate până pe 30 iunie. Cel puțin asta a declarat primarul general interimar, Răzvan Sava, după o vizită pe șantier.

‘După cum aţi văzut, în trei luni de zile s-a rezolvat ceea ce nu s-a rezolvat în trei ani de zile. Sunt optimist. Am discutat cu constructorul, cu proiectantul şi consultantul, toţi vor să livreze ce trebuie livrat, astfel încât să nu se mai facă blocaje. Au deviat tot ce înseamnă utilităţi (…) Sunt optimist, lucrurile se pot termina până în 30 iunie, se vor termina până atunci’, a declarat Sava.

Vezi și: Pasajul de la Piața Sudului, văzut din dronă

În plus, primarul interimar spune că șantierul de la Piața Sudului este prioritatea zero.

Totodată, Sava a anunțat că își va aduce un birou în zona șantierului pentru a se asigura că nu mai apar și alte blocaje.

‘De mâine mi se aduce containerul şi de mâine voi avea un loc de unde să supraveghez lucrările. În prezent, lucrările sunt efectuate în proporţie de 53 la sută’, a mai declarat primarul.

Via | News.ro