Volkswagen va reîncepe producția începând cu 20 aprilie

Fabricile mărcii Volkswagen își vor relua activitatea treptat. Producția va începe inițial la Zwickau și Bratislava (Slovacia) începând cu 20 aprilie.

Celelalte fabrici din Germania, Portugalia, Spania, Rusia si SUA vor restarta activitatea din 27 aprilie. Ulterior, în cursul lunii mai, vor începe treptat activitatea de producție și fabricile din Africa de Sud, Argentina, Brazilia și Mexic.

Programul scurt va continua în fabricile VW din Germania, însă, numărul angajaților aflați în această situație se va diminua odată cu reluarea activității succesive a producției. Aceasta se va alinia cu disponibilitatea pieselor, a dispozițiilor date de Guvern si de Europa, a evoluției piețelor și in funcție de modul de operare al fabricilor.

Divizia de Componente Volkswagen a început deja să reia producția treptat la fabricile din Brunswick și Kassel din 6 aprilie, urmând ca si fabricile din Salzgitter, Chemnitz și Hanovra, precum și cele din Polonia din 14 aprilie, pentru a sigura componente autoturismelor produse în China.

Adaugă un comentariu