(P) Pasiunea pentru sport nu are vârstă, la fel ca și cea pentru LEGO®

Alocă timp pentru tine şi bucură-te de zile petrecute cu seturile LEGO® inspirate din sport. Realizarea uimitoarelor construcţii, cărămidă cu cărămidă, îţi aduce relaxare oricând ai nevoie iar sentimentul că ceva creativ va ieşi din mâinile tale va fi cu adevărat satisfăcător, la fel ca şi câştigarea celui mai important meci. Rezultatul poate fi un obiect decorativ grozav pentru casa ta sau pentru biroul tău, dovedind entuziasmul tău real pentru sport. Fă-ţi timp pentru tine sau pentru cei dragi şi hai să construim!

Construieşte-ţi propriul Stadion de Vis legendar

LEGO® Creator Old Trafford – Manchester United (10272) este un kit suprem pentru adevăraţii fani ai fotbalului. Nu contează dacă eşti fanul echipei Manchester United sau pur şi simplu îţi place acest frumos sport, acum ai şansa de a construi acest imens stadion, cu toate detaliile, sub forma unui exponat magnific. De acum înainte, vei fi întotdeauna membru VIP şi vei avea cea mai bună privelişte.

Motocicleta faimoasă din garajul tău

Urcă-te pe motocicleta de vis şi construieşte-ţi propria versiune mini LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R (42107), care surprinde spiritul şi designul originalului până la ultimul detaliu. Este primul model de motocicletă din istoria LEGO Technic care include o cutie de viteze, pentru a explora diferite viteze şi tehnici. Perfectă pentru pasionaţii de motociclete care se vor bucura cu siguranţă de această experienţă uimitoare de construcţie.

Explorează ingineria maşinilor de curse

Ești pasionat de filmele de curse cu explozie de adrenalină, precum Fast & Furious? Atunci, cu siguranţă te va bucura LEGO® Technic Dom’s Dodge Charger (42111), o replică fantastică a maşinii clasice de mare succes de la Hollywood. Ridică capota şi descoperă clasicul motor V8, bucură-te de toate detaliile, precum pistoanele mobile, sistemul de direcţie sau chiar buteliile nitro din portbagaj. Propria ta cursă de acasă începe chiar acum!

Un alt kit pentru constructorii adulţi pasionaţii de maşini sport este luxosul LEGO® Technic Porsche 911 RSR (42096) cu motor boxer cu şase cilindri şi cabină de pilotaj detaliată, mişcări şi mecanisme realiste şi diferenţiale funcţionale. Împlineşte-ţi visul şi ia-ţi un Porsche!

Adaugă un comentariu