(P) Sfaturi de întreținere pentru BMW

BMW produce unele dintre cele mai bune mașini de pe șosea și, cu un program adecvat de întreținere și service, un BMW va continua să funcționeze la niveluri ridicate de performanță ani de zile.

Cu toate acestea, chiar și cu o mașină reglată fin, șofatul zilnic provoacă uzură care ar trebui monitorizată îndeaproape și abordată de un service auto BMW calificat când va veni momentul potrivit.

BMW-ul îți va spune’ când să îl duci la doctor

Vestea bună este că modelele recente de BMW au tehnologia necesară pentru a vă anunța când este timpul să mergeți la service/mentenanță. O versiune recentă este Indicatorul de interval de service (SII). SII urmărește datele dvs. de service și calculează kilometrajul pentru a vă anunța când trebuie să programați mașina pentru a merge la service/mentenanță. Un indicator vă va spune literalmente câți km mai aveți de parcurs înainte de a vă opri la următorul service.

Un sistem de service bazat pe CBS, duce auto-monitorizarea BMW cu un pas mai departe. În esență, CBS face din BMW o mașină inteligentă, capabilă să învețe cum o conduci și cu ce condiții de mediu te confrunți de obicei. CBS lucrează cu computerele de bord ale unui BMW pentru a urmări componentele individuale ale mașinii, inclusiv filtrele de ulei și aer de habitaclu, plăcuțe de frână față/spate și bujii. CBS vă va informa prin lumina de bord și afișajul iDrive atunci când aceste piese se uzează sau se strică și vă va anunța când este timpul să le înlocuiți. Vă oferă chiar și suficient timp pentru a vă putea programa la service, avertizându-vă înainte cu patru săptămâni.

Acest sistem monitorizează, de asemenea, lichidul de frână, presiunea în anvelope și uleiul de motor, acoperind majoritatea elementelor de bază ale mașinii dvs., astfel încât să nu fie nevoie să le verificați constant. Astfel de sisteme nu doar vă anunță când este timpul să mergeți la service, ci vă împiedică să vă întrețineți mașina. Din anumite puncte de vedere, singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru întreținerea și mentenanța corectă a BMW-ului tău este să-ți asculți mașina când îți spune că are nevoie de ceva. Când se aprinde vreun martor în bord, este important să o duceți cât mai repede cu putință la service.
Acestea fiind spuse, BroCars Solutions vine în sprijinul tău și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți întreține mașina corect: mecanici, service, piese, tot tacâmul complet.

Câteva sfaturi pentru a vă ajuta să mențineți performanța și să prelungiți durata de viață a BMW-ului dvs.

  • Verificați lunar starea pneurilor
  • Verificați garniturile și furtunurile
  • Schimbă uleiul la 15.000 km
  • Verifică bujiile și filtrele de aer
  • Mergeți la BROCARS pentru nevoile BMW-ului

În cele din urmă, utilizați doar piesele și uleiul recomandate de BMW pentru schimbul de ulei și reparații. BroCars Solutions utilizează numai piese de calitate și ulei bun recomandat de producător, care funcționează la un nivel mai ridicat decât uleiurile de motor convenționale și necesită mai puține schimbări. Așadar, nu mai aștepta și fă-ți o programare la BROCARS Solutions!

Adaugă un comentariu