Noile modele smart fortwo si forfour sunt disponibile si in Romania

Noua gama de modele smart a poposit si pe piata din Romania. Astfel, smart fortwo are un pret de pornire de 10.788 de euro cu TVA inclus, in timp ce fratele cu patru usi pleaca de la 11.470 de euro cu tot cu TVA.

In cazul acestor versiuni, sub capota, clientii vor avea motorul de 1,0 litri cu trei cilindri capabil sa produca 60 CP. In echiparea standard, noile modele smart dispune de lumini diurne de tip LED, cruise control cu limitator de viteza si geamuri electrice. De asemenea, sistemul de directie asistata electric Direct-Steer este si el disponibil inca din standard.

In ceea ce priveste nivelul de echipare, noile modele smart sunt disponibile in trei versiuni: passion, prime si proxy. De asemenea, clientii pot alege din cinci pachete optionale special concepute pentru nevoile fiecaruia.

Pachetul Sports este disponibil pentru suma de 599 de euro cu TVA inclus si ofera o garda la sol mai mica cu 10 mm, dar si o serie de accesorii exterioare menite sa sporeasca look-ul dinamic al masinii. Acest pachet este oferit standard pentru versiunea proxy.

Pachetul LED & Sensor poate fi achizitionat pentru 532 de euro cu TVA inclus. Acesta ofera blocuri optice cu functia “Welcome Home”, lumini de rulare pe timp de zi cu LED, stopuri full-LED si faruri de ceata. Pachetul este standard dacă se aleg liniile de echipare passion, prime sau proxy.

Pachetului Comfort (282 euro cu TVA) aduce un plus de accesorii dedicate soferului, in timp ce pachetul Cool & Audio (1.146 euro cu TVA pentru 71 CP/90 CP, respectiv 990 euro cu TVA pentru 60 CP) si cel Cool & Media vin cu o serie de gadgeturi noi.

 

[table id=488 /]

1 – Valori valabile pentru modele echipate cu transmisia manuală.
Preturile includ TVA 24%

Adaugă un comentariu