Trei cele mai ciudate opțiuni puse vreodată pe mașini

Când vine vorba de opțiuni, producătorii de automobile se întrec în imaginație. Din păcate pentru aceștia, multe dintre opțiunile pentru care cer bani sunt de-a dreptul ciudate, iar șoferii nu le folosesc decât rareori. Iată trei dintre acestea:

1. Openometru MINI Convertible

Această opțiune este menită să îi arate șoferului cât de mult timp a condus cu acoperiș coborât, în modul open. Datele pot fi postate pe Internet și şoferul poate să participe la o competiție pentru cel mai “dezvelit” proprietar de MINI.

2. Aspirator Honda Odyssey

Când vine vorba de japonezii de la Honda, imaginația nu cunoaște limite. Aceștia au echipat modelul Odyssey cu un aspirator pentru care cer 2500 de dolari în plus. Oare de câte ori poate fi dusă la curățătorie mașina de acești bani?

3. Plafonul cu stele’ al Rolls Royce

Britanicii de la Rolls Royce nu s-au lăsat mai prejos. Pentru 12.000 de dolari în plus, bogații care-și comandă un Rolls Royce Phantom Drophead pot avea propria constelație. La interior, plafonul modelului Rolls Royce este echipat cu peste 1.600 de lumini ce amintește de cerul înstelat.

Adaugă un comentariu

Articole similare