Iată cum poți să-ți transformi vechiul Mercedes Clasa S într-unul nou-nouț

Pentru mulți, cea mai important aspect al unei mașini este cum arată pe-afară. Iar dacă s-ar găsi o modalitate ca designul să evolueze în ton cu fiecare actualizare pe care o aduce producătorul, aceștia nici nu s-ar mai obosi să-și schimbe automobilul vreodată.

Probabil că pe acest raționament se bazează și un service auto din Ucraina, care le oferă posesorilor de Mercedes-Benz Clasa S W221 să-și transforme mașina în noul model W222. E drept că nu lucrează cu aceeași atenție la detalii precum producătorul, însă rezulatele sunt satisfăcătoare.

ukranians-turn-w221-into-w222-28

Prețul acestei transformări nu a fost comunicat, însă cel mai probabil este o soluție de câteva ori mai ieftină decât diferența pe care posesorul mașinii ar trebui să pună peste valoarea de revânzare a vechiului său Mercedes-Benz.

ukranians-turn-w221-into-w222-19

În imagini se poate vedea detaliat procesul prin care maeștrii tinichigii din Ucraina modifică panourile de caroserie ale mașinii, adăugând apoi elementele specifice ale noului Mercedes-Benz Clasa S.

ukranians-turn-w221-into-w222-23

Nimeni nu spune însă nimic despre interior. Dar niște geamuri cu tentă închisă la culoare pot rezolva foarte ieftin această problemă. Pentru că aparențele contează, nu?

ukranians-turn-w221-into-w222-1

Sursa: carscoops

Adaugă un comentariu