57% din români își propun să cumpere electronice noi cu ocazia Black Friday

57% din români și-au propus să achiziționeze electronice noi cu ocazia reducerilor de Black Friday, potrivit unui studiu online derulat de OPPO România.

Potrivit aceluiași studiu, 37% dintre români au în plan să achiziționeze electrocasnice, în timp ce 22% și-au propus să facă o investiție într-un smartphone nou. De asemenea, interesul pentru tehnologia smart continuă să crească, iar 15% dintre respondenți au indicat că doresc să își completeze colecția de accesorii smart. Nu în ultimul rând, 5% dintre participanții la studiu au menționat că intenționează să achiziționeze alte aparate, produse sau servicii de Black Friday.

„Reducerile de Black Friday au devenit deja o tradiție pentru consumatorii locali, care așteaptă cu nerăbdare această perioadă pentru a-și achiziționa produsele mult dorite la prețuri promoționale. Acesta e și cazul smartphone-ului OPPO Reno10, care și-a câștigat deja popularitea în rândul pasionaților de tehnologie și pentru care am pregăt oferte speciale pe parcursul lunii noiembrie.’ a declarat Alexandra Răuț, Head of Marketing OPPO România.

Totodată, potrivit unui alt sondaj, derulat în rândul fanilor publicațiilor de tehnologie locale, OPPO Reno10 este cel mai frecvent asociat de către utilizatori cu un raport excelent calitate-preț (31%), încărcarea rapidă (29%), o experiență fluidă de utilizare (28%), iar 12% asociază smartphone-ul cu experiența de capturare a portretelor naturale și expresive. Potrivit aceluiași sondaj, 13% din fanii comunităților tech dețin deja noul model OPPO Reno10, în timp ce aproape 36% au afirmat că iau în considerare achiziționarea acestuia.

În această perioadă, smartphone-urile din seria Reno vor putea fi achiziționate la prețuri speciale, din oferta principalilor retaileri și operatori de telefonie mobilă locali, dar și din magazinul online oficial www.oppostore.ro, toată luna noiembrie.

Studiul online, comandat de OPPO Romania și implementat de iSense Solutions, a fost realizat în perioada august-septembrie 2023, pe un eșantion reprezentativ de 1000 respondenți din mediul urban și rural, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 ani, nivel de educație mediu și ridicat.

Adaugă un comentariu