Află cum poți îmbunătăți economia de combustibil, participând totodată la reducerea emisiilor de carbon!

Shell CO2 & Energy tracker este un program ce presupune conectarea la internet a primului afișaj electronic care prezintă rezultatele economiei de combustibil și a economiei asociate de CO2 pe care anumiți dealeri Hyundai le pot oferi clienților lor promovând și utilizând uleiurile de motor Shell Helix.

Astfel, utilizând aplicația ‘Shell CO2 & Energy tracker’, consilierii de service colectează date despre kilometrajul total, data înregistrării vehiculului, tipul de combustibil, uleiul de motor folosit anterior, uleiul de motor nou. Odată ce toate datele sunt introduse, SHELL CO2 & ENERGY TRACKER’ va efectua analiza și va afișa atât economia de combustibil cât și rezultatele cu privire la kilogramele de CO2 salvate.

Prin intermediul programului, se calculează astfel consumul personal de combustibil la nivel individual, evaluând diferența dintre uleiul de motor folosit anterior și un nou ulei de motor eficient din punct de vedere energetic existent în portofoliul Shell Helix.

Orientarea clienților către un ulei de motor mai eficient din punct de vedere energetic va oferi economie suplimentară de combustibil și reducere de CO2 asociată acestuia.

“Pentru consumatori, beneficiile utilizării uleiurilor Shell Helix Ultra sunt semnificative. Aceștia se pot bucura de avantaje complete, adică economii tangibile de costuri rezultate dintr-un consum redus de combustibil și reduceri personalizate de emisii de CO2”, a declarat Aura Petre, Marketing Manager Elgeka-Ferfelis.

Pe de altă parte, Gabriel Jugaurs, Commercial Adviser Hyundai Auto România, precizează că suntem partenerul de încredere al clienților noștri și ne asigurăm constant că atingem cele mai înalte standarde de calitate și satisfacție ale acestora. Ne dorim ca prin intermediul programului Shell CO2&Energy tracker să oferim vizibilitate în timp real asupra datelor înregistrate cu privire la economia de combustibil și impactul avut asupra emisiilor de carbon alături de clienții noștri’.

https://uleiuri-lubrifianti.com.ro/conducand-catre-un-viitor-sustenabil/

Adaugă un comentariu