ALOHA HAWAII 5.0! Serialul ajunge la final cu sezonul 10. (P)

 Sezonul final al serialului Hawaii 5.0 este oferit de DIVA, din 7 septembrie, câte trei episoade lunea, de la 21:00!

Difuzat în peste 200 de țări, îndrăgitul serial promite un final demn de un succes mondial. Timp de 10 sezoane echipa de elită condusă de Detectivul Steve McGarrett a luptat cu infracționalitatea din însorita insulă și a adus fanilor acțiune la cote maxime și peisaje de vis din spectaculosul paradis tropical.

Alex OLoughlin interpretul lui Steve McGarrett a declarat: 'Această producție a fost totul pentru mine in acești 10 ani. Oriunde merg în lume eu sunt McGarrett. Ceea ce am realizat cu acest serial este extraordinar. Nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscător sunt. Nu știu cum să mulțumesc fanilor pentru susținerea lor. O să îmi fie dor de voi. Aloha!  '

Al 10-lea și ultimul sezon din Hawaii 5.0 îi are în distribuție pe Alex OLoughlin (Steve McGarrett), alături de Scott Caan (Danny Danno' Williams), Chi McBride (Lou Grover), Jorge Garcia (Jerry Ortega), Meaghan Rath (Tani Rey), Beulah Koale (Junior Reigns), Taylor Wily (Kamekona) și Kimee Balmilero (Noelani Cunha).

În primul episod echipa se află într-o situație incertă în urma unui atac. Un nou aliat îl ajută pe McGarrett în lupta cu un asasin care vizează conducătorii mafiei de pe insulă. Deasemenea, echipa își ia la revedere de la un membru de bază și un coleg drag.

Toamna aceasta bucurați-vă de soare și acțiune cu ultimul sezon al serialului HAWAII 5.0, transmis în premieră în România de DIVA! Sunt programate câte trei episoade, în fiecare luni de la 21:00, începând cu 7 septembrie.

 

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

Adaugă un comentariu