Aventură și romantism – mixul perfect pentru orice cuplu

Pentru fiecare cuplu trecerea timpului marchează instalarea monotoniei în relație.

Așadar, pentru a o diminua sau chiar exclude complet puteți alege cadouri de tip experiență pentru a destinde atmosfera și îmbunătăți relația dintre voi. Dacă te afli încă la începutul unei relații atunci ai doar motive pozitive să trăiești din plin momente ce îmbină aventura și romantismul.

Printre senzațiile memorabile de care aveți parte se regăsesc, în funcție de preferințele voastre, mai multe activități, precum:

Romantismul plutește în aer și chiar așa veți pluti și voi dacă alegeți un zbor cu balonul cu aer cald din cele puse la dispoziție pe site-ul nostru. Conform dorințelor voastre puteți opta pentru:

  • Zbor cu balonul timp de 45-60 de minute în ținutul secuiesc – înălțimea maximă de la sol este de 1000 metri, iar apoi veți fi cazați la o pensiune locală și veți servi o cină tradițională.

  • Zbor cu balonul urmat de vizionarea unui film în cinema VIP la Băneasa – veți fi preluați de la locul de aterizare și conduși la cinematograf, unde canapelele confortabile din piele înlocuiesc scaunele tipice. De asemenea, veți avea parte de acces la un lounge privat și gustări delicioase.

  • Zbor cu balonul și escape room – o asociere inedită și un punct de întâlnire al constrângerii cu libertatea. O aventură interesantă în doi care va rupe barierele dintre voi, înarmați-vă cu exuberanță, o doză de curaj și luați-vă cu voi camera de fotografiat. Sigur experiența vă va întoarce acasă mult mai bucuroși.

Vreți să vă puneți la încercare stăpânirea de sine sau doar să vă relaxați într-un mod diferit? Atunci un cadou atipic ar fi o oră la un poligon de tragere (TIR). Puteți alege dintre:

  • TIR cu arma – o experiență demnă de încercat pentru toți iubitorii filmelor polițiste sau de acțiune. Bronz Guns din București oferă o aventură ca la carte, veți avea parte de training și vi se vor asigura arme în funcție de experiență și echipament de protecție.

  • TIR în cel mai mare poligon de trageri din România – aventura e gata să înceapă în poligonul din Constanța deținut de ZIP ESCORT. Experiența va fi senzațională, alături de instructori cu experiență ce vor ține training și vă vor ghida pe parcursul acestei experiențe.

  • Călcați pe urmele eroilor din filmele preferate și alegeți TIR cu arma în Oradea. Beneficiați de unul dintre cele două pachete puse la dispoziție, pentru o oră și o armă la alegere sau cel de două ore și aventura cu două arme.

Dacă și tu vrei să aduci un suflu nou în viața de cuplu, alege un cadou inedit pentru tine și partenerul tău!

Adaugă un comentariu