(P) Ce poți să faci cât stai la semafor? Polița RCA.

Cel mai rapid RCA online din România: scapi de-o grijă în doar 60 de secunde.

Fiecare dintre noi are o listă, mai lungă sau mai scurtă, de lucruri care-i stau pe cap. În general, acestea decurg din îndatoririle pe care le avem către terți: stat, furnizori de utilități, bănci șamd.

Unele dintre aceste îndatoriri necesită efort și timp pierdut, cum ar fi un drum și o coadă până la Fisc sau o așteptare la casieria asociației de locatari pentru a plăti întreținerea.

Până de foarte curând, și încheierea poliței RCA făcea parte din categoria mâncătorilor de timp. Trebuia să te duci până la un agent de asigurări, să aștepți, să vezi ce oferte există și să-ți alegi una mai potrivită, apoi să completezi date după date pentru ca, în sfârșit, să pleci acasă cu mult așteptata hârtiuță verde.

Acum, mulțumită unei inovații tehnologice, încheierea poliței RCA se poate face în mai puțin de 90 de secunde, iar reînnoirea poliței în maxim 30 de secunde.

Inovația despre care vorbim este platforma online RCA.ro, cel mai rapid și mai eficient instrument de acest fel din România. RCA.ro deține în baza de date informații despre majoritatea modelelor de vehicule. De aceea, utilizatorul nu trebuie să piardă vremea tastând toate datele de pe talon. E suficient să introducă doar câteva, esențiale, iar aplicația recunoaște în majoritatea cazurilor identitatea autoturismului și completează automat restul.

Astfel, de la intrarea pe site și până la afișarea listei tuturor celor mai mici prețuri RCA de pe piață, tot procesul durează maxim 60 de secunde. Apoi, pentru încheierea propriu-zisă a asigurării, mai e nevoie de doar o jumătate de minut.

Pentru clienții existenți ai RCA.ro, reînnoirea poliței se face în maxim 30 de secunde. Cât stai la un semafor scurt.

Mai mult, odată ce contul RCA.ro a fost creat, aplicația funcționează ca un asistent virtual pe probleme auto. Contul MyRCA trimite din timp notificări atunci când asigurarea, rovinieta sau  ITP-ul sunt pe cale să expire, astfel încât clientul are timp să gestioneze situația și să evite amenzi necuvenite.

Pentru a facilita la maximum accesul la gestionarea polițelor, RCA.ro este optimizată în mod special pentru telefonul mobil. Polița poate fi prezentată agenților de circulație în format digital, iar dacă utilizatorul a pierdut-o sau a rătăcit-o, o poate descărca pe loc din contul său MyRCA, de pe www.rca.ro.

Adaugă un comentariu