Claudio Cisullo devine acționar și Membru al Consiliului Director al One United Properties, companie premiată și lider pe piața dezvoltatorilor imobiliari din România (P)

Claudio Cisullo a devenit acționar și Membru al Consiliului Director al One United Properties, o companie premium de dezvoltare imobiliară ecologică, având sediul în București, România.

Odată cu numirea lui Claudio Cisullo, One United Properties (OUP) și-a extins corpul de conducere, pentru prima dată, cu un antreprenor activ la nivel internațional și un expert în investiții, completându-și astfel aria de expertiză în domeniul imobiliar, al capitalului privat și al finanțelor. Domnul Cisullo va sprijini substanțial planurile de dezvoltare ale companiei și va ajuta la îndreptarea afacerii către o viitoare expansiune.

Anunțul a fost făcut la scurt timp după lansarea [email protected] Properties Invest, o firmă cu capital privat înființată de către domnul Cisullo și cei doi cofondatori ai OUP, Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Firma cu sediul în Elveția investește în proiecte rezidențiale, de birouri și spații comerciale dezvoltate de One United Properties în locații de top de pe teritoriul capitalei României, București, oferindu-le investitorilor internaționali expunere la standarde înalte de calitate în domeniul imobiliar, în cadrul uneia dintre economiile cu creșterea cea mai rapidă din UE, punând la dispoziție totodată și diversitate, volatilitate financiară scăzută și o corelație limitată cu piețele de capital.

Înainte de a se alătura OUP, Claudio Cisullo a fost un investitor direct activ în piața imobiliară românească și deține un portofoliu consistent de proprietăți rezidențiale și comerciale pe teritoriul țării și în alte locuri. Iată cum își descrie experiența cu dezvoltatorul român: OUP este condusă în mod impresionant, atât din punct de vedere al conducerii corporatiste cât și al profesionalismului în general – se aseamănă foarte mult cu o companie publică listată.' Și adaugă el: Firma noastră cu capital privat recent înființată, [email protected] Property Invest, a reprezentat un prim pas semnificativ în dezvoltarea parteneriatului nostru. Faptul că eu am devenit acționar și Membru al Consiliului Director al OUP este următorul pas și o confirmare clară a unui angajament pe termen lung, pe care abia aștept să-l duc mai departe.

 

Despre Claudio Cisullo

Cu un palmares obținut de-a lungul a aproape patru decenii și cu un impact marcant în calitate de antreprenor în serie și investitor în capital de risc, Claudio Cisullo este fondatorul și președintele CC Trust Group AG, o afacere de familie care acoperă domenii precum biotehnologie, comerț, agrement, farmaceutice, servicii profesionale, imobiliare și tehnologie. Continuă să dețină mai multe funcții în calitate de consilier strategic și membru al consiliului director al mai multor organizații internaționale. Domnul Cisullo se numără printre cei mai bogați 300 de oameni din Elveția.

CC Trust Group AG

  • Turmstrasse 18 • 6312 Steinhausen ZG • Switzerland
  • Phone +41 41 747 18 11 • www.cctrust.ch

CC Trust Group AG este o firmă de familie cu sediul în Elveția. Din 1997, ne-am implicat în investiții, dezvoltarea și conducerea afacerilor, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional.

Despre One United Properties

One United Properties este una dintre cele mai mari companii „verzi' de dezvoltare imobiliară de lux din România, cu o valoare adăugată brută pentru dezvoltare de peste 1,1 miliarde euro și un portofoliu activ de proiecte care cuprinde peste 2000 de unități rezidențiale. One United Properties este prima companie românească de dezvoltare imobiliară care a fost premiată la nivel  internațional, primind titlul de Best Sustainable Residential Development'(Cel mai bun proiect de dezvoltare rezidențială sustenabilă ) din lume, la International Property Awards 2019-2020.

Informații/contact

Lucia Waldner

  • Head of Group Strategy, Business Development & Public Affairs CC Trust Group AG
  • E-mail: [email protected]
Adaugă un comentariu